Hírek

Bajnokok Ligája ismét a Sport TV-n

A következő szezontól kezdve három éven át a Sport TV közvetíti a Bajnokok Ligája legizgalmasabb keddi mérkőzéseit és döntőjét.

Kapcsolódó cikkek

Ezt közölte pénteken az MTI-vel a Sport TV-t működtető Chello Central Europe Műsorszolgáltató Zrt. A közlemény szerint az európai szövetség (UEFA) és a társaság közötti szerződés értelmében 2012. július 1-jétől 2015. június 30-ig a Sport Televíziót illeti meg a keddi első választás, illetve itt lesz látható az időszak három BL- és európai Szuperkupa-mérkőzése.

– Nagyon örülök, hogy újra összefonódik Magyarország legnagyobb múltú sporttelevíziójának és Európa legnagyobb tekintélyű labdarúgó klubsorozatának a sorsa – nyilatkozta Málnay B. Levente, a Chello Central Europe Zrt. vezérigazgatója. – A Bajnokok Ligája 2003 után tér vissza csatornáinkra, és alapvetően határozza meg a következő éveinket.

A megállapodás értelmében az említett mérkőzéseken túl a Sport Televízió műsorára tűzheti a játéknap összefoglalóját, hétvégén pedig az európai csúcsfutball aktuális eseményeit összegző, sztárinterjúkat is sugárzó Bajnokok Ligája magazinnal jelentkezik.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik