Hírek

Az Anzsi Mahacskala vár a Honvédra

A Honvéd az Anzsi Mahacskalával játszik az Európa Liga selejtezőjének második körében, amennyiben az első fordulóban búcsúztatja albán ellenfelét.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Amennyiben továbbjut a Honvéd az Európa Liga első selejtezőköréből az albán Flamurtari ellen, az orosz Anzsi Mahacskala várnak a magyar csapatra. Mint közismert, a dagesztáni alakulat hatalmas pénzből épül sztárgárda a Kaszpi-tenger partján, olyan klasszisok találhatóak a keretben, mint Samuel Eto’o, a vezetőedzői teendőket pedig a holland Guus Hiddink látja el. Dzsudzsák Balázs előző csapata, az Anzsi az ötödik helyen zárta az orosz bajnokság előző idényét.

Belehúzott az MTK is, amely Bajnokok Ligája-negyeddöntős csapattal találkozhat, ha elbúcsúztatja a szlovák Senicát. Az Európa Liga második selejtezőkörében a ciprusi APOEL Nicosia ellen játszik a budapesti együttes.

A ciprusiak tavaly megnyerték saját csoportjukat a BL-főtáblán, majd tizenegyesekkel a francia Lyont is kiverték, a legjobb nyolc között viszont fejet hajtottak a spanyol Real Madrid előtt. A ciprusi bajnokság legutóbbi szezonjában a harmadik helyen végeztek.

Olvasói sztorik