Hírek

Albán ellenfelet kapott a Debrecen

A Bajnokok Ligája második selejtezőkörében az albán Skenderbeu ellen játszik a DVSC.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Nyonban megtartották a Bajnokok Ligája első és második selejtezőkörének sorsolását. A DVSC az albán bajnokkal mérkőzik a továbbjutásért.

Az már korábban ismert volt, hogy a Debrecen a második fordulóban csatlakozik, és kiemelt lesz. Az UEFA területi elv alapján több csoportra osztotta a csapatokat, így tudni lehetett, hogy a bosnyák FK Zseljeznyicsar, a macedón FK Vardar, az albán KS Skenderbeu, az iraeli Hapoel Kiryat Shmon és az első körben a harmadik párosítás győztese közül kerül ki a hajdúságiak ellenfele. Végül az albán csapatot kapták. Az első mérkőzést július 17-én rendezik Albániában, Korce városában, míg a visszavágóra egy héttel később kerül sor Nyíregyházán.

– Szerencsésnek mondható a sorsolás, mert nem kell túlságosan messzire utaznunk, ami a szurkolóink szempontjából is fontos tényező – nyilatkozta a csapat honlapjának Róka Géza klubigazgató. – Egyelőre túl sokat nem tudunk a Skenderbeu együtteséről, az elkövetkezendő napokban az lesz a feladatunk, hogy minél alaposabban feltérképezzük, minél több információt gyűjtsünk róla.

A Debrecennek három párharcot kell megnyernie a csoportkörbe jutásért.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik