Hírek

Milliókat költenek a nyíregyházi stadionra

Megújul a nyíregyházi stadion a Debrecen Bajnokok Ligája-selejtezőjére.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Hamarosan befejezik a nyíregyházi stadion felújítását. A fenntartó Nyíregyházi Városüzemeltető és Vagyonkezelő Nonprofit Kft több millió forintot költ a szükséges átalakításokra. Az UEFA 15 tételből álló listát állított össze. Csak a feltételek teljesítésével lehet Bajnokok Ligája selejtezőt játszani a létesítményben – írja a dehir.hu.

Az UEFA előírásai miatt a régi, acélból készült, balesetveszélyes kapuk helyett alumíniumból gyártott újak érkeznek a napokban. A gyepszőnyeget is felújítják, mert több helyen is hiányos volt. Nagyjából 70-80 négyzetméternyi gyepszőnyeget cserélnek ki.

Szintén az Európai Labdarúgó Szövetség előírásai miatt kell kibővíteni a sajtópáholyt és a VIP részleget. Emellett kicserélik a törött székeket, lefestik a falakat és az öltözőket is felújítják. A stadion használatáért a DVSC Futballszervező Zrt bérleti díjat fizet.

Hogy kivel, és pontosan mikor játszik a DVSC-TEVA a nyíregyházi stadionban, a hétfői sorsoláson dől el. Az első meccs július 17-én vagy 18-án lesz.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik