Hírek

Szlezák Zoltánt nem rúgták ki Újpestről

Nem marad a B-csapat edzője, szakmai és játékos-megfigyelőkét dolgozik tovább.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Ahogyan arról a Rangadó.hu is beszámolt, Véber György az egyik sporttelevízió reggeli adásában elmondta: Szlezák Zoltánt kirúgták az Újpest FC második csapatától. Az NB II-es együttes edzője azonban nem távozik a Megyeri útról, csak új feladatot kap.
– Volt egy megbeszélésem a klub tulajdonosával, Roderick Duchatelet úrral, aki elmondta, hogy nem a második csapat edzőjeként számítana rám, de szeretné, ha a klubnál maradnék – nyilatkozta Szlezák Zoltán a klub honlapján.
Duchatelet kijelentette, Szlezák munkájára, tapasztalatára továbbra is szüksége van az Újpestnek, de összetettebb feladatot szeretne rábízni, ami összefogja az U19-es, az NB II-es, és az első csapatot. Szakmai és játékos-megfigyelőként dolgozna a klubnál, erre a feladatkörre kérte fel őt.
– Feladata többek között, hogy biztosítsa az átjárást a tehetségek számára az utánpótlás és az NB I, az NB II és az U19-csapat között. Véleményem szerint ez jelenti a klub jövőjét, és ebben komoly szerepet szánunk Szlezáknak. Emellett megkapja az egyik utánpótlás-csapatot, így edzőként is tovább dolgozhat, és át tudja adni azokat a tapasztalatokat, amelyeket eddigi pályafutása során megszerzett – fogalmazott a klub belga elnök-tulajdonosa.
A tréner elmondta, rágódott az ajánlaton két-három napig, mert úgy érezte, hogy az edzői munka megfelelőbb lenne számára, de egyeztetett a vezetőkkel a részletekről, és végül megragadta a lehetőséget, elfogadta az ajánlatot.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik