Hírek

A sérült Hajnal Tamás is elégedett

Elégedett a magyar válogatott legutóbbi két mérkőzésével Hajnal Tamás.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A nemzeti csapat alapembere combsérülése miatt nem léphetett pályára pénteken a csehek, illetve hétfőn az írek ellen. A magyar csapat Prágában 2-1-re nyert, míg a Puskás Ferenc Stadionban gólnélküli döntetlent játszott – írja az MTI.

– Prágában egy nagyon erős cseh csapat ellen értünk el jó eredményt. Vártunk a lehetőségeinkre, amelyeket ki is használtunk – nyilatkozta a 31 éves középpályás az m1 Ma Reggel című műsorában kedden. Hozzátette: hétfőn nagyon jó teljesítményt nyújtott a csapat, játéka gyors és kombinatív volt, de a játékosok a kapu előtt nem voltak kellően határozottak.

Mint közismert, mindkét ellenfél ott lesz a pénteken kezdődő Európa-bajnokságon. Hajnal Tamás úgy vélekedett, inkább a cseheknek van esélyük a jó szereplésre.

– A cseheket lényegesen erősebbnek látom, a mai modern futballhoz közelebb állnak. Az írek a tipikus brit futballt játsszák, nincs bennük sok meglepetés, ráadásul a spanyolokkal, az olaszokkal és a horvátokkal egy nagyon erős csoportban szerepelnek majd, ahol szerintem minden pont ajándék lesz nekik – mondta a játékos.

A VfB Stuttgart légiósa karrierje jelentős részét a Bundesligában töltötte, így kiemelt figyelemmel kíséri majd a német válogatott szereplését is.

– Nagyok az elvárások a csapattal szemben, de rendkívül jól felkészített, mentálisan hihetetlenül erős együttesről van szó, ráadásul olyan fantasztikus egyéni képességű futballisták vannak a keretben, mint Özil vagy Schweinsteiger. Amennyiben ez jól fog ötvöződni, akkor nagyon messzire juthatnak – fogalmazott Hajnal Tamás.

Olvasói sztorik