Hírek

Kassai nem vesz részt a díjátadón

Nem vesz részt a labdarúgás történetével és statisztikájával foglalkozó szervezet díjátadó gáláján Kassai Viktor.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az IFFHS a világ legjobb játékvezetőjének járó elismerésben részesíti a magyar bírót, aki azonban Katarban, az Emír Kupa elődöntőjében bíráskodik, ezért nem lehet ott Barcelonában. Erről a 36 éves magyar bíró tájékoztatta az MTI-t.

A magyar sípmester a tavalyelőtti világbajnokságon elődöntőt, tavaly pedig Bajnokok Ligája-döntőt vezetett. A voksoláson nyolcvan ország szakértője vett részt, s a tatabányai születésű bíró nagy fölénnyel lett első. Az IFFHS szerint Kassai 2011-ben rendszeresen kiemelkedően vezetett, s folyamatosan javuló teljesítményével érdemelte ki a világ legjobb játékvezetőjének járó elismerést, amelyet 25. alkalommal ítélt oda a szervezet.

Marco Rossi már 50 mérkőzésen irányította a magyar válogatottat, amivel a negyedik helyre lépett elő az örökrangsorban. Az olasz edzőnek a George Leekens után maradt romhalmazt kellett kipofoznia, hogy olyan együttest kovácsoljon a válogatottból, amely az Európa-bajnokkal és a világbajnokkal is szembe mer és szembe tud szállni. Nyolc mérkőzésen keresztül mutatjuk be, hogyan érte el mindezt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!