Hírek

Ismét kirúgták az Újpest edzőjét

Távozik az Újpest kispadjáról Zoran Szpisljak vezetőedző, így a szerda esti Magyar Kupa-elődöntőben már nem ő irányítja az együttest.

Kapcsolódó cikkek

Nyerj egy 2012-es, új iPad-et (32GB, 4G) a Rangadó Facebook-játékán! Két klikk, és tied lehet az Apple szuper gépe!

A klub honlapján megjelent közlemény szerint a szerb tréner és az Újpest FC vezetősége mai egyeztetéseik alapján úgy döntöttek, hogy a mai napon közös megegyezéssel felbontják a köztük köttetett szerződést.

A vezetőedzői feladatokat ideiglenesen a másodedző, a belga Marc Leliévre látja el, amíg az Újpest FC Kft. vezetősége nem találja meg a vezetőedzői poszt betöltésére – figyelembe véve a klubvezetés hosszú távú terveit – legalkalmasabb szakembert.

Szpisljak tavaly augusztus 10-én vette át az újpestiek irányítását, miután Mészöly Gézát menesztették. A csapat az ő vezetésével ugyan bejutott a Magyar Kupa elődöntőjébe – a Debrecen elleni visszavágót szerda este rendezik –, de a bajnokságban csak a 12. helyen áll, két pontra a kiesőhelytől.

Az Újpest bajnoki mérlege idén egy győzelem, két döntetlen és három vereség. A címvédő Debrecentől hazai pályán elszenvedett 5-1-es vereség után a szurkolók már a tréner menesztését követelték.

Olvasói sztorik