Hírek

Goran Marics távozik Pápáról

Két kulcsjátékosát elvesztette a Lombard Pápa: Tóth Bencét megműtötték, Marics távozik.

Kapcsolódó cikkek

Ifj. Bene Ferenc, a bakonyiak vezetőedzője a Veszprém megyei Napló hasábjain a beszélt a Kaposvár elleni Ligakupa-mérkőzésen megsérült Tóth Bencéről, és a távozófélben lévő Goran Maricsról is.

– Tóth Bencét pénteken porcleválás miatt megműtötték, hosszú kihagyás vár rá. Nem lehet köntörfalazni, ez egy nagy érvágás a csapatnak. Különösen abból a szempontból, hogy végigcsinálta a héthetes felkészülési periódust, csakúgy, mint a távozóban lévő Goran Marics is, és gyakorlatilag erre a két játékosra alapoztuk a támadójátékunkat. Így a teljes felkészülési stratégiánkat át kell írni, ami nem lesz egy egyszerű szakmai feladat, teljesen más stílusú támadójátékra kell átállnunk – mondta Bene Ferenc, aki két kulcsjátékosának elvesztése ellenére is bízik a csapatban. – Akik itt vannak most, és végigcsinálták a felkészülést, azokban maximálisan megbízom. Kell egy nagyon alázatos csapategység, és abban bízom, hogy elöl, a támadójátékunkban tudunk minőségi döntéseket hozni a két kulcsjátékosunk távollétében is.

A Pápa szombaton a Paks ellen folytatja a bajnokságot, méghozzá a kiesést jelentő 15. helyről. Noha még hivatalosan nem jelentették be, hogy Goran Marics minden valószínűség szerint távozik a klubtól. A szerb csatár a kazah Asztana együttesénél járt próbajátékon, amely az információk szerint igényt tartana rá. A tárgyalások még folynak a két klub között, s lehet, hogy hamarosan megszületik a megállapodás. Erre már csak azért is nagy esély van, mert a támadó sem titkolja, váltani szeretne, ráadásul a pápai klubnak is ez az utolsó esélye, hogy szerződése lejárta előtt értékesítse labdarúgóját.

Olvasói sztorik