Hírek

A Csepel szívesen látná az FTC-t

A Csepel SC Alapítvány örülne, ha vendégül láthatná a Ferencvárost az új Albert Stadion építésének idején.

Kapcsolódó cikkek

Járosi Tamás, az alapítvány társadalmi elnöke az MTI érdeklődésére elmondta, hogy az ország legnépszerűbb és legjobban ismert futballklubjának átmeneti befogadása mind a létesítmények modernizációját, mind a csepeli tömeg és versenysport népszerűsítését és fejlődését elősegítené.

Egyúttal reagált Märtz János, a harmadosztályban érdekelt csepeli futballklub elnökének múlt héten tett kijelentésére, miszerint a Ferencváros ideiglenes költözését azért nem látja lehetségesnek, mert a létesítmény tartós bérbeadásához legalább ötvenmillió forintos fejlesztésre lenne szükség a stadionban. Járosi hozzátette, hogy a Ferencváros érkezésével igenis be kellene fektetni a stadion rekonstrukciója érdekében.

Fürjes Balázs budapesti nagyberuházásokért felelős kormánybiztos korábban azt mondta: 12 milliárd forintból építhető fel a Ferencváros új Üllői úti stadionja, s márciusban, az IMF-tárgyalások lezárása után dőlhet el, hogy költségvetési pénzből 2014-re megvalósítható lesz-e a beruházás.

Orosz Pál, a Ferencváros labdarúgócsapatát működtető Zrt. vezérigazgatója csütörtökön úgy nyilatkozott, hogy inkább a Népligetben felhúzott, ideiglenes lelátókkal megerősített pályán játszaná hazai mérkőzéseit a gárda.

Olvasói sztorik