Hírek

Csepelen nem vendégeskedhet az FTC

A csepeli stadionban valószínűleg nem játszhat bajnoki meccset a Ferencváros.

Kapcsolódó cikkek

Märtz János, a harmadosztályban érdekelt csepeli futballklub elnöke az egyesület századik évfordulója alkalmából rendezett sajtótájékoztatón az MTI-nek pénteken úgy nyilatkozott, hogy az új Albert Stadion felépítésének időszakában a Ferencváros ideiglenes Csepelre költözését azért nem látja lehetségesnek, mert a létesítmény tartós bérbeadásához legalább ötvenmillió forintos fejlesztésre lenne szükség a stadionban. Hozzátette: egy-két meccs megrendezése elképzelhető. Märtz szerint a csepeli létesítmény 2000-ben még modernnek számított, de azóta semmilyen fejlesztés nem történt benne.

Fürjes Balázs budapesti nagyberuházásokért felelős kormánybiztos korábban azt mondta, hogy 12 milliárd forintból építhető fel a Ferencváros új Üllői úti stadionja, s márciusban, az IMF-tárgyalások lezárása után dőlhet el, hogy költségvetési pénzből 2014-re megvalósítható lesz-e a beruházás.

A csepeli mellett lehetséges helyszínként felmerült még a Hidegkuti Stadion, a Puskás Stadion, a Bozsik Stadion és a BVSC pálya is.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik