Hírek

Hercegfalvi a Vasasba igazolhat!

Kedden csatlakozott a Vasas együtteséhez a Honvéd korábbi válogatott csatára, Hercegfalvi Zoltán.

Kapcsolódó cikkek

Rajta kívül többen is felbukkantak az angyalföldiek délelőtti edzésén – írja a klub honlapja.

A tréning után az amerikai profiligában (MLS) szereplő Kansas City Wizards korábbi labdarúgója, Hercegfalvi Zoltán elmondta: túl van már egy beszélgetésen Urbán Flórián vezetőedzővel, illetve a vezetőséggel is, akikkel szóban megállapodott arról, hogy tavasszal a Vasasban szerepel majd. Néhány napon belül aláírás kerülhet a szerződésére.

Próbajátékra érkezett két jelentős NB I-es múlttal rendelkező futballista is. Közülük Tóth II Balázs korábban már futballozott Angyalföldön. A 31 éves védekező középpályás eddig 97 élvonalbeli bajnokin lépett pályára, és négyszer volt eredményes. Játszott Újpesten, a Honvédban és Siófokon, legutóbb pedig az NB II-es Gyirmótban.

Urbán Flórián a 25 éves Venczel Balázst, a Lombard Pápa korábbi labdarúgóját is teszteli. A hátvédként és védekező középpályásként bevethető játékos Pápán és Felcsúton is együtt dolgozott már az edzővel.

Már a felkészülés első napján csatlakozott a kerethez a Nyíregyháza Spartacus 1991-es születésű csatára, Kovács Ádám. A fiatal támadó ősszel 14 NB II-es mérkőzésen ötször volt eredményes. Rajta kívül a 21 éves Tóth Máté (korábban Győr és REAC) is a Vasas játékosa lehet.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik