Foci vb 2014

Elődje szerint Neuer a világ legjobbja

Oliver Kahnt lenyűgözte honfitársa eddigi teljesítménye.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Manuel Neuer idáig rendkívül magabiztos teljesítménnyel járul hozzá a Nationalelf meneteléséhez. A brazilok elleni elődöntőre készülő kapus eddigi öt meccséből hármat kapott gól nélkül hozott le, ráadásul nem csak a tizenhatoson belül, azon kívül is rendkívül hasznos tagja a német gárdának.

A söprögetőként is jeleskedő hálóőr teljesítménye a nagy elődöt, Oliver Kahnt is lenyűgözte, aki állítja, a 2014-es világbajnokság eddig lejátszott mérkőzéseinél nem kell jobb bizonyíték arra, hogy a világ legjobb kapusa nem más, mint honfitársa.

“Bebizonyította, hogy jelenleg ő a világ legjobb kapusa, ez nem vitás” – mondta a 45 esztendős Kahn a Bayern München jelenlegi egyeséről.

“Azt korábban is tudta róla mindenki, hogy egy kiváló játékos, de amit a vb-n a kritikus helyzetekben nyújt, az a sikere igazi kulcsa” – tette hozzá a 86-szoros válogatott hálóőr.

Joachim Löw alakulata kedden a házigazda brazilokkal meccsel, a döntőbekerüléshez vélhetően elengedhetetlen lesz Neuer újabb klasszis teljesítménye.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik