Foci vb 2014

“A németek simán kiejtenék Argentínát”

Daniel van Buyten szerint, ha a németek és az argentinok összefutnak ezen a vébén, kétség sem férhet ahhoz, hogy melyik együttes fog nyerni.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Ugyan a belga válogatott hosszabbítás után kikapott és így búcsúzni kényszerült Argentínával szemben a világbajnokságtól, Daniel van Buyten, a belgák veterán védője úgy érzi, a dél-amerikai csapat továbbra sem számít igazi esélyesnek a végső győzelemre.

“A kiesés keserű pirula volt számunkra, de egy ilyen nagy verseny során szükség van a tapasztalatra, amiből nekünk most még nem volt annyi” – értékelte a pénteki vereséget a 36 éves középhátvéd.

“Az argentinoknak remek csapata van, de azt gondolom, egy olyan válogatott, mint például a német, könnyedén legyőzné őket” – tette hozzá Van Buyten, aki karrierje jelentős részét a Bayern Münchennél töltötte, így testközelből ismerheti a Nationalelf tagjait.

Hogy Van Buytennek igaza van-e az csak a döntőben vagy a bronzmérkőzésen derülhet ki, ugyanis a két nemzeti tizenegy ellentétes ágon küzd meg a fináléba kerülésért.

Olvasói sztorik