Foci vb 2014

Messiék első célja teljesült

Messi Belgium ellen egészen más játékot kellett, hogy játsszon, mint bármikor korábban, de kicsit sem bánja: a siker érdekében kész alárendelni magát a csapatérdeknek.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Alejandro Sabella együttese eljutott a legjobb négy közé az örök rivális Brazíliában megrendezett világbajnokságon, ám a csapat sztárja, Lionel Messi szerint ezzel még csak a minimálcélt érte el.

“Az elődöntőbe kerüléssel elértük az elsődleges célunkat, de most, ha már itt vagyunk még többet szeretnénk” – mondta a 27 éves argentin az újságíróknak.

“Most élvezzük a vasárnapot, de pontosan tudjuk, hogy mi vár ránk a folytatásban. És készen állunk.”

“Belgium ellen többet futottunk, mint bármikor korábban. Lehet nem volt annyi helyzetünk, és nem játszottunk olyan sziporkázóan, mint máskor, de elértük a célunkat” – tette hozzá Messi.

“Személy szerint nekem is jóval többet kellett futnom, mint amihez hozzá vagyok szokva. Amikor labdához jutottam, sokszor kissé már fáradt voltam, de ez rendben van. Úgy játszom, ahogy a csapatérdek megköveteli, mert csapatként, együtt lehetünk csak igazán erősek” – zárta gondolatmenetét a négyszeres aranylabdás.

Argentína Hollandia ellen harcolhatja ki a döntőbe kerülést.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik