Foci vb 2014

Cillessen elnézést kért

Az utolsó percekben lecserélt kapus tört, zúzott a büntetőpárbaj előtt, már bánja...

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Bocsánatot kért csapattársaitól és a szurkolóktól Jasper Cillessen, a holland válogatott első számú kapusa, amiért nehezen viselte, és a kispad mellett dühöngeni kezdett a Costa Rica elleni negyeddöntőben, lecserélését követően.

“Egyszerűen sokkolt, hogy a lefújás előtt le kell jönnöm. Semmit sem tudtam a kapuscsere tervéről, de értem és elfogadom, miért döntöttek így. A kapusedzőnktől már korábban is elnézést kértem, most pedig szeretnék bocsánatot kérni mindenkitől a viselkedésemért” – mondta vasárnap este a hálóőr.

Cillessent az összecsapás 121. percében hozta le Louis van Gaal vezetőedző, hogy beküldje helyére a büntetőpárbaj során két tizenegyest is hárító és rendre jó irányba vetődő Tim Krult.

Indiában 1,4 milliárd ember él, mégis mindössze százötvenezer igazolt labdarúgó van az országban. Nem csoda, hogy eddig csak egyszer sikerült kijutniuk a világbajnokságra, de végül akkor is visszaléptek. India 2047-ben ünnepli függetlenségének 100. évfordulóját, erre többek között úgy készülnek, hogy az ország történelmének legnagyobb volumenű futballfejlesztését hajtják végre.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!