Nemzetközi foci

Bajner Bálint időhúzó csere volt

Keddi gyűjtőcikkünkben a külföldön játszó magyarok teljesítményéről számoltunk be.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

A másodosztály (Championship) 35. körében a házigazda Watford 1-0-ra nyert a Fulham ellen. A hazaiaknál Tőzsér Dániel, a vendégeknél pedig Király Gábor volt kénytelen a cserepadról végignézni a mérkőzést.

Bogdán Ádám klubja, a Bolton Wanderers hazai környezetben 1-1-et játszott a Reading ellen, de a sérülés után lábadozó magyar kapus ezúttal is hiányzott a keretből. Érdekesség, hogy a házigazdáknak már a szünet előtt ki kellett használniuk mindhárom cserelehetőségüket, az egyenlítőgólt pedig a 93. percben kapták.

Három vesztes meccs után ismét nyert az angol harmadosztályban (League One) szereplő Notts County, amely a 34. fordulóban 1-0-s sikert aratott a Colchester otthonában. A vendégeknél Bajner Bálint a 89. percben, időhúzó csereként lépett pályára.

A Német Kupa nyolcaddöntőjében egy meccs döntött a továbbjutásról. Szalai Ádám csapata, a Hoffenheim 2-0-ra nyert az Aalen otthonában, így továbblépett a legjobb nyolc közé. A magyar csatár a kispadról nézte végig a mérkőzést, klubjára a folytatásban a Bayern München várhat.

A Lengyel Kupa negyeddöntőjének első meccsén a Lech Poznan 5-1-re győzött a Pruszkow otthonában. Kádár Tamás kezdő volt a vendégeknél és végigjátszotta a találkozót, Lovrencsics Gergő a kispadról nézte végig a találkozót, Holman Dávid viszont hiányzott a keretből.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik