Futsal

Kialakult a felsőház mezőnye

A MAFC volt a teremlabdarúgó NB I hétfői napjának győztese, a Szeged pedig a vesztese.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Hétfő este három mérkőzéssel zárult a teremlabdarúgó NB I alapszakaszának utolsó előtti fordulója.

A címvédő Rába ETO azért nem százszázalékos mutatóval vezeti a tabellát, mert korábban hazai pályán csak döntetlent játszott az Aramis együttesével. A pontvesztésért most visszavágtak a győriek, akik türelmes játékuknak köszönhetően kihasználták a budaörsiek hibáit, így négygólos, magabiztos vezetéssel fordultak. A második félidőben tovább növelte előnyét a vendégcsapat, így komoly különbségű vereséget mért a hazaiakra.

Szegeden nagy meglepetés született, mert az elmúlt hetekben ragyogó formában lévő UTC kikapott az egész eddigi szezonban bukdácsoló szombathelyiektől. Bár a szünetben még a hazaiak vezettek, a második félidőben két percen belül fordított a Haladás, és mindhárom pontot elvitte. Ez a siker nagyon kellett volna a szegedieknek a felsőházi rájátszásba jutáshoz…

A késő esti találkozó is nagy meglepetést hozott, hiszen a Berettyóújfalu együttesét eddig csak a Rába ETO tudta legyőzni, de most a MAFC is jobbnak bizonyult a második helyezettnél. A mesterhármast jegyző Sivák Péter az utolsó percben, kisbüntetőből szerezte a győztes gólt. Ezzel eldőlt, hogy a szegedieknek nagyon sokba került a mai vereség, hiszen bravúrsikerükkel a fővárosiak biztosították helyüket a felsőházban.

Teremlabdarúgó NB I, alapszakasz, 21. forduló

Aramis SE – Rába ETO 1-8 (0-4)

Gólszerzők: Tóth Sz. (34.), illetve Alvarito (6.), Dróth (16.), Carlinho (17.), Frank P. (öngól), Juanra (21.), Fabio (30., 39.), Carlitos (32.)

Újszegedi TC – Swietelsky-Haladás VSE 5-6 (3-1)

Gólszerzők: Szentes-Bíró (14.), Ondrejó (17., 34.), Puskás Cs. (19., 39.), illetve Szalai R. (2.), Németh P. (25., 32.), Bíró R. (31., 39.), Halmos M. (33.)

MAFC-BME-Docler Akadémia – Mezei-Vill FC Berettyóújfalu 5-4 (2-1)

Gólszerzők: Sivák (18., 20., 40.), Kertész (21.), Öreglaki (26.), illetve Nagy I. (5.), Trencsényi (25., 36.), Lovas (38.)

Kiállítva: Szeghy (36.)

Pénteken játszották

Dunakeszi Kinizsi – 1. FC Veszprém 3-3 (3-3)

Rubeola FC Csömör – DEAC Armada 5-5 (1-2)

A Rákosmenti FC visszalépése miatt a Nagykáta szabadnapos volt.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik