Futsal

A kupacímvédő is továbbjutott

Utolsóként a tavalyi győztes Rába ETO jutott be a Magyar Kupa négyes döntőjébe.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Egy héttel ezelőtt a győriek hazai pályán 17-3-ra nyertek az Újszegedi TC ellen, tehát a mostani visszavágó csupán formalitás volt.

A találkozót a várakozásoknak megfelelően a vendégek kezdték jobban, és a kilencedik percben már 3-1-re vezettek. Az első félidőben végig az ETO dominált, a szegedieknél csak másodpercekig volt a labda, a szünetre 2-5-ös állással vonultak a csapatok. A fordulást követően egy gyors gólváltás után 3-6-ra módosult az eredmény. A második játékrészben már felszabadultabban játszott a Szeged, és többet is birtokolta a labdát, valamint szépségdíjas találatokat ért el a címvédő ellen. A végeredmény 9-5 lett a Rába ETO javára.

Teremlabdarúgó Magyar Kupa, negyeddöntő, visszavágó

Újszegedi TC – Rába ETO 5-9 (2-5)

Gólszerzők: Ondrejó (8., 25.), Bilics (9.), Bullás (31.), illetve Harnisch (2.), Carlinhos (6., 17.), Juanra (8., 22., 29., 34.), Fabio (20., 40.)

A Magyar Kupa négyes döntőjét idén Berettyóújfaluban rendezik, március 8-9-én. A résztvevők: Rába ETO, Berettyóújfalu, Veszprém, MAFC. Az elődöntőket és a döntőt a Sport TV közvetíti. Ezúttal is lesznek különböző betétprogramok, például a női és a férfi NB II-es keleti és nyugati válogatottak összecsapása, illetve az U11-es keleti és nyugati csapatok meccse, de pályára lép a magyar öregfiúk-válogatott is, a berettyóújfalui öregfiúk ellen.

A Magyar Kupa-elődöntő sorsolását később rendezik, és a programtervezetből kiderül, hogy idén sem játszanak bronzmérkőzést.

A várható program

Március 8. szombat

14.30: elődöntő

17 óra: elődöntő

Március 9. vasárnap

13.30: döntő

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik