Nemzetközi foci

Cristiano Ronaldótól elvettek egy gólt, de így is fölkerült a góllövőlistára

Martin Rickett/PA Images via Getty Images
Martin Rickett/PA Images via Getty Images

A Manchester United hétfő este 3-0-ra verte a Brentfordot a Premier League 35. fordulójában.

Bruno Fernandes nagyon gyorsan vezetést szerzett, miután Elangától kapott egy tökéletes centerezést a kilencedik percben.

Ezután Cristiano Ronaldo passzolt a hálóba egy tökéletes Juan Mata passzt, ám a VAR úgy látta, hogy a portugál támadó lesről indult az átadás pillanatában.

Nem lenne azonban Ronaldo az a Cristiano Ronaldo, akit ismerünk, ha ennyiben hagyta volna a dolgot. Térfélcsere után a tizenhatoson belül lerántotta őt Rico Henry, a megítélt büntetőt pedig a sértett értékesítette.

A végeredményt Raphael Varane állította be, aki egy szögletet bravúros mozdulattal lőtt a bal alsóba: félig elesve, kapásból lőtt a hálóba.

Nagyon szép pillanat volt közvetlenül a hajrá előtt, hogy Juan Mata és Nemanja Matics is vastaps közepette búcsúzhatott az Old Trafford közönségétől, ők ugyanis a nyáron távoznak. Lecserélésükkor egy emberként tapsolt a nézőtér.

Sikerével az MU hat ponttal előzi már a West Ham Unitedet a hatodik helyen, de a Bajnokok Ligáját érő negyedik helytől öt ponttal van lemaradva, így szinte csoda lenne, ha megelőzni a Tottenhamet és az Arsenalt is.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik