NB I

Távozhat a Paks házi gólkirálya

„Ígéretek vannak, de ennyi” – mondta az ügyvezető, vagyis az anyagi háttér nem valami rózsás.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Haraszti Zsolt, az élvonal ötödik helyén végző Paksi FC ügyvezetője nem örül a 12 csapatos bajnokságnak, mert jól tudja, így még nehezebb lesz kivívniuk a bennmaradást – írja a teol.hu.

Ami a játékoskeret várható változásait illeti: Csernyánszki Norbert és Kiss Tamás szerződése lejár. Előbbi amellett, hogy véd, már kapusedzőként is dolgozik az első csapatnál, Kiss Tamás jövőjéről pedig Csertői Aurél dönt. Ha szükség van rá a pályán, akkor ott számítanak rá, ugyanakkor edzői papírja is van, tehát a szakmai stábhoz is csatlakozhat. Egy biztos: marad a klubnál.

Eddig két paksi játékosért, a házi gólkirály Könyves Norbertért, valamint ifj. Haraszti Zsoltért jelentkeztek be magyar és külföldi klubok egyaránt. Könyvesnek a télen lejár a szerződése, ha meg tudnak egyezni a kérőkkel, akkor ő nyáron távozik a tolnaiaktól. Csapatnevet azonban nem mondott az ügyvezető. Bartha Lászlóért eddig nem érkezett megkeresés.

– Egy kapust, egy védőt, egy középpályást és egy támadót is szeretnénk igazolni. Horváth Tamás és Nagy Gergely valóban a kiszemeltek között van, Windecker József azonban – annak ellenére, hogy számunkra erősítést jelentene – szerintem máshová igazol. A kizárt, visszaminősített klubokból sok jó játékos felszabadul, de őket nem csak mi, más klubok is szeretnék megkaparintani.

– Ígéretek vannak, de ennyi, egyelőre nem tárgyalunk senkivel. Az új szezonban viszont számolhatunk már a Szerencsejáték Zrt-től befolyó támogatással, és Süli János polgármestertől ígéretet kaptunk arra, hogy meglesz a fedezet a nyugodt munkavégzéshez – magyarázta az anyagi háttérrel kapcsolatban Haraszti.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik