Videó

Ezt csinálta Király, amikor Rózsa kivédte a tizenegyest ‒ VIDEÓ

Zaklatott hetek, sőt hónapok után született meg az újabb győzelem.

Mint beszámoltunk róla, a listavezető Ferencváros nagy meglepetésre 1-0-ra kikapott a sereghajtó Haladás otthonában az élvonal 14. fordulójának szombat esti mérkőzésén.

A második félidőben fokozódott, bár változatlanul meddő volt a ferencvárosi mezőnyfölény, majd egy kósza támadás után a házigazdák jutottak büntetőhöz, és Gaál Bálint révén előnybe is kerültek.

Az FTC szinte a kapujához szögezte hősiesen védekező ellenfelét, és a 77. percben büntetőt harcolt ki. Davide Lanzafame lövését Rózsa Dániel kivédte, aminek ‒ az alábbi videóban 2:18-tól láthatóan ‒ a cserepadon ülő Király Gábor nagyon örült.

Lanzafame kihagyott tizenegyese a Haladás ellen

Lanzafame lábában volt az egyenlítés, de az olasz támadó tizenegyesét Rózsa kivédte, Király Gábor a kispadnál ünnepelte.Haladás–Fradi 1–0http://bit.ly/2OHa2ne

Közzétette: M4Sport – 2018. november 10., szombat

Az FTC a kissé paprikás hangulatú utolsó percekben sem találta az utat a szombathelyi kapuba, így nagy meglepetésre hazai siker született. Ezzel együtt az FTC maradt az első, a Haladás pedig az utolsó helyen.

A szombathelyiek tavaly és tavalyelőtt ősszel is legyőzték hazai pályán az FTC-t, most pedig kilencmeccses nyeretlenségi sorozatukat szakították meg, egyben új vezetőedzőjükkel, Horváth Ferenccel első sikerüket aratták.

Olvasói sztorik