Videó

A győri Rudolf

A 14-es mez lesz Rudolf Gergelyé új csapatában, a bajnoki címvédő Győri ETO-ban.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Megérkezett Győrbe, és már együtt is edzett új együttesével Rudolf Gergely, aki a Mezőkövesdnek kölcsönadott litván Linas Pilibaitis mezét örökölte meg, így övé lesz a 14-es a pályán.

A csatár azt mondja: komoly céljai vannak, újra bajnokságot szeretne nyerni. 2007 és 2010 között Debrecenben 52 bajnoki mérkőzésen 26 gólt szerzett, míg 2011-ben négy egymást követő válogatott mérkőzésen iratkozott fel a góllövők közé. Mindez elegendő alapot ad arra, hogy az ETO drukkerei joggal bízzanak abban, hogy a francia és olasz bajnokságot is megjárt 28 esztendős játékos Győrben is a húzóemberek közé fog tartozni.

– Tavaly is szóba került a szerződtetésem, akkor máshogy döntöttem, de most már örülök, hogy itt lehetek Győrben. Nagy terveim vannak, szeretnék mielőbb a csapat rendelkezésére állni és a játékommal segíteni – mondta a sajtótájékoztatón Rudolf Gergely. – Jó csapat az ETO, jó játékosok alkotják, kiváló munka folyik Győrött, véleményem szerint jelenleg Magyarország legjobb csapata. Szeretném, hogy idén is bajnok legyen és a legjobb tudásommal elérni a csapat céljait és gólokkal meghálálni a bizalmat. Jó állapotban vagyok, jó erőben érzem magam. Külön is edzettem, semmi nem hátráltatott a munkában. Véleményem szerint a győri szerződtetésemmel ismét közelebb kerülhetek a válogatotthoz.

Olvasói sztorik