NB I

Rudolf gólokat remél Győrben

Rudolf Gergely gólokat és jó játékot vár magától új csapatában, a bajnoki címvédő Győri ETO-ban.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Hétfőn bontott szerződést előző klubjával, a Diósgyőrrel, kisvártatva pedig már be is jelentették, hogy a bajnoki címvédő Győri ETO-nál folytatja pályafutását Rudolf Gergely. Érdekes egybeesés, hogy a DVTK vezetőinek éppen a győri bajnoki meccs után jelezte távozási szándékát.

– Nem először beszélgettünk Rudolf Gergellyel arról, hogy Győrbe szerződik, de tavaly másként döntött – mondta Pintér Attila vezetőedző a 24-szeres válogatott játékosról a klub keddi sajtótájékoztatóján. – Ilyen csatár igazolására régen volt példa az ETO történetében. Rudolf szereplését illetően bizakodó vagyok, remélem, azt a formát mutatja majd, amelyet Debrecenben megszoktunk tőle.

Rudolf azt mondta, nagyon örül ennek a lehetőségnek, mivel Magyarország legjobb csapatába igazolt. Hozzátette, nagy tervei vannak, minél hamarabb szeretne a csapat rendelkezésére állni és jó játékkal újra kivívni a válogatott kerettagságot.

– Jó állapotban, jó formában érzem magam – jelentette ki. Rudolf hétfő este három évre kötelezte el magát a Győrhöz, miután nemrég felbontották a szerződését a Diósgyőrnél.

Olvasói sztorik