Videó

Potya-iksz

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A PMFC-Matis 1-1-es döntetlent játszott a Fáy utcában, a Ligakupa harmadik fordulójában.

Szerdán folytatódtak a Ligakupa küzdelmei, a Pécs csapata a B-csoport harmadik fordulójában a Vasas otthonába látogatott. Supka Attila olyan labdarúgónak biztosított elsősorban lehetőséget, akik a bajnokságban ritkábban jutnak szóhoz, illetve több fiatal is bemutatkozhatott. A találkozó elején a PMFC többnyire pontrúgásokból veszélyeztetett. Az első komoly helyzet azonban a fővárosiak előtt adódott, ám Sánta biztos kézzel hárított.

Az első félidőben túlnyomóan a hazaiak voltak veszélyesek, de a pécsi védelem mindig a helyén volt. Lendületes játékot produkáltak a csapatok, a baranyai támadásokból azonban hiányozott a pontosság, így 0-0-s állással mentek a fiúk az öltözőbe. A második félidőben folytatódott a lendületes iram mindkét fél részéről. Kísérletek akadtak, de az első gólra egészen a 61. percig kellett várni. Egy ígéretes kontra folyamán az angyalföldi Balogh szélről érkező beadásába Mundi tette bele a fejét, és a labda Sánta hálójába kötött ki.

Ezután a hazaiak növelhették volna előnyüket, a pécsi hálóőr kirúgására a csereként beállt fiatal Deyvison csapott le, vihette egy az egybe, ám lövése jócskán célt tévesztett. A 88. percben megszületett az egyenlítőgól: Ceolin kapott középen egy remek labdát, szembekerült a hazaiak kapusával, és némi szerencsével gólra váltotta a passzt, kialakítva az 1-1-es végeredményt.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik