Válogatott

Nem kevés pénzt fizet a magyar válogatott csoportelsősége

Amennyiben a mieink az első helyen jutnak ki az EB-re, 25-szörös pénz ütheti a markunkat.

Beszámoltunk róla: a magyar válogatott Horvátország, Wales, Szlovákia, illetve Azerbajdzsán ellen vívhatja ki az indulást a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokságon. Bár az első csoportmeccsekig még jó pár hónap van hátra, a Rangadó több részes sorozatban próbálja elemezni a mieink esélyeit. Kezdésnek azt már érdemes megtekinteni, sportfogadási szempontból hogyan alakul a „sorrend”

Értelemszerűen – és talán bármilyen meglepetés nélkül – a horvátok csoportelsősége és egyben biztos kijutása tűnik a legbiztosabbnak, hiszen a vb-ezüstérmes első helye csupán pénzünk alig kevesebb mint másfélszeresét hozná a konyhára.

A Gareth Bale-el a főszerepben érkező Wales-re azonban már érdemes fogadni, tétünk több mint négyszeresét nyerhetjük vissza ha a szigetország mellett tesszük le a voksunkat. A szlovákok már hétszeres pénzt fizetnek a fogadóknak, ami ugyancsak azt tükrözi, hogy az eleje rendkívül szoros lehet.

És akkor megérkezünk a mieinkhez. Noha a válogatott számára nem a csoportelsőség a reális cél, mégsem elvetendő ez a fogadási tétel, ugyanis ha a magyarok végeznek az E-csoport elején, akkor akár 25-szörös nyereménnyel lehetünk gazdagabbak.

Tegyünk említést a csoport ötödik tagjáról is, az azeriek kijutása nem feltétlenül vehető biztosra, pláne nem az első helye, mindenesetre aki igazán bátor, az 150-szeres oddsért bátran vállalhatja a kockázatot.

Mindent egybevetve egyelőre úgy tűnik, hogy a fogadóirodák egyértelmű horvát fölényről beszélnek, míg a walesiek és a szlovákok is talán beleszólhatnak az első hely sorsába. Ami pedig a magyarokat illeti, nem lehetetlen a kijutás, de ehhez mindenképpen le kell győzni a három „nagyágyú” valamelyikét.

Ezt hallottad? Szenzációként robbant a hír,  EB-döntőt rendeznek Budapesten, klikk a részletekért.

Címlapkép: ATTILA KISBENEDEK / AFP

Olvasói sztorik