Nemzetközi foci

A Spiegel szerint Cristiano Ronaldo korábban beismerte a nemi erőszakot

A még 2009-ben készített dokumentumot néhány hónappal később állítólag átírták.

A német Spiegel azt állítja, újabb bizonyíték került elő Cristiano Ronaldo szexuális erőszak dossziéjából. Ezúttal egy olyan, birtokukba jutott dokumentumról írnak, amelyben – állításuk szerint – Ronaldo korábban elismerte az ügyvédeinek, hogy Kathryn Mayorga azon a bizonyos 2009. június 13-i, Las Vegasban, a Palms Casino Resort szálloda 57306-os szobájában eltöltött éjszakán elég érthetően és többször is tiltakozott a közösülés ellen, mégis megtörtént az aktus – írja a 24.hu.

Korábban megírtuk, hogy kiderült, mit csinált Ronaldo az állítólagos nemi erőszak után, ráadásul erről videófelvétel is készült.

A helyzet az, hogy ezt már korábban is megírták, így inkább van szó ezúttal arról, hogy a német lap nem akarja, hogy feledésbe merüljön az ügy, ezért újabb és újabb cikkekkel próbálja felszínen tartani a témát.

A 27 oldalas kérdőív részletes leírja, hogyan történt az aktus, és Ronaldo itt még maga is elismeri , hogy Mayorga többször szólt, hogy álljon le.

Az újdonság inkább az, hogy a még 2009-ben készített dokumentumot néhány hónappal később állítólag átírták, és ebben már a labdarúgó nem ismerte el, hogy a jelenleg 34 éves modell tiltakozott volna.

Címlapkép: AFP PHOTO / FRANCISCO LEONG

Olvasói sztorik