Válogatott

Hamsík elismerően beszélt a magyar szurkolókról

A szlovák válogatott sztárja nagyon várja már a Magyarország elleni meccseket.

Mint ismert, a Dublinban megtartott vasárnapi sorsoláson a magyar válogatott a világbajnoki ezüstérmes Horvátország, valamint Wales, Szlovákia és Azerbajdzsán csapatával szerepel majd együtt a 2020-as Európa-bajnokság selejtezősorozatának E-csoportjában.

A sorsolást követően már beszámoltunk Csányi Sándor MLSZ-elnök merész kijelentéséről a győztesekkel kapcsolatban, valamint a szlovák válogatott szövetségi kapitánya is elárulta meglepő véleményét a magyar nemzeti együttesről, ezúttal pedig a szlovákok leghíresebb játékosa, Marek Hamsík beszélt a várakozásairól.

Érdekes, de még soha nem játszottam Magyarország ellen. Nagyon várom már  a szomszédjaink elleni csatákat, mert nagyszerű szurkolóik vannak. Otthon és idegenben is rengetegen támogatják a csapatukat, a magyarok elleni két meccsünk biztosan telt házas lesz – írta saját oldalán Hamsík.

A Napoli klasszisa a horvát csapatot nevezte meg a csoport favoritjaként, Walesről azt mondta, hogy nagyon kellemetlen ellenfél, Azerbajdzsánt pedig hiba lenne lebecsülni.

címlapfotó: Carlo Hermann / AFP

Olvasói sztorik