Válogatott

A szlovák kapitány szerint nagyon jó csapat a magyar válogatott

A világbajnoki döntős horvát kapitány is értékelte a sorsolást.

Mint ismert, vasárnap délelőtt sorsolták ki a 2020-as Európa bajnokság selejtezőcsoportjait, a magyar válogatott erős ötösbe került: Horvátországgal, Walesszel, Szlovákiával és Azebajdzsánnal kell megküzdenie az Eb-részvételért. A szurkolók és Rossi véleménye után a szlovákok és a világbajnoki döntős horvátok szövetségi kapitánya is értékelte a sorsolást.

A csoportunk nagyon kiegyenlített, bármi megtörténhet. A magyarok elleni meccsek rendkívül különlegesek és érzelmesek lesznek. Rendesen fel kell készülnünk, mert nagyon jó csapatuk van. A kölcsönös rivalizálás extra motivációt fog jelenteni mindkét válogatottnak. A horvátok képviselek a legkomolyabb minőséget, a walesiekkel pedig játszottunk a 2016-os kontinensviadalon, nagyon kellemetlen ellenfelek.

– mondta az egy hónappal ezelőtt kinevezett Pavel Hapal szlovák kapitány.

Nem is könnyű, nem is nehéz. Nem becsülhetünk le senkit, a maximumot kell nyújtanunk és a legjobbnak kell lennünk ebben a rövid kvalifikációs sorozatban. Ryan Giggs, a walesi válogatott szövetségi kapitánya azt nyilatkozta, hogy mi vagyunk az esélyesek a vb miatt. Szerintem a vb már régen volt. Sok a bizonytalanság a csoportban, ezért lesz ez egy jó küzdelem. Wales, Szlovákia és Magyarország is ott volt a legutóbbi Eb-n, és biztosan ez a céljuk most is. 

– értékelt Zlatko Dalic, az oroszországi világbajnokságon ezüstérmes horvát válogatott szövetségi kapitánya.

Olvasói sztorik