Válogatott

Willi Orbán után Loic Nego is magyar válogatott lehet

Információink szerint már folyamatban van a Vidi-játékos honosítása.

A Rangadó.hu információi szerint – ami egybecseng a csakfoci.hu értesüléseivel – Willi Orbán után újabb honosítás előtt áll a magyar válogatott, a Mol Vidi FC játékosa, Loic Nego ugyanis hamarosan magyar állampolgár lesz – ez is NB I: nem vicc, Horváth Ferenc világszenzációra készül a Fradi ellen.

Honlapunk úgy tudja, a védelem és a középpálya jobb oldalán is bevethető francia labdarúgó honosítási kérelmét már beadták, nemsokára pont kerülhet az ügy végére, és a fehérvári játékos leteheti az állampolgári esküt. Ebben az esetben pedig a magyar válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi is számíthatna a szolgálataira. Feltéve, ha nem meszelik el, ahogy éppen most az UEFA.

Az NB II-ben találtuk meg a legszebb magyar focistabarátnőt – FOTÓK
A gyönyörű modell nagyon népszerű a közösségi médiában.

A korábban Újpesten is megforduló huszonhét éves játékos 2015-ben csatlakozott a Vidihez, amelynél azóta folyamatosan alapember, a most futó NB I-es szezonban tizenkét meccsen lépett pályára, ezeken két gólt lőtt és három gólpasszt adott, az Európa Liga-csoportkörben pedig a PAOK elleni győzelem alkalmával is kiosztott egy asszisztot Huszti Szabolcsnak.

Nego az AS Roma és a Nantes utánpótlásában is megfordult – előbbinél profiként csupán a tartalékokig, utóbbinál az akkor francia másodosztályú felnőtt csapatig jutott –, az U19-es francia válogatott Európa-bajnokságot nyert, az U20-as nemzeti csapattal pedig világbajnoki bronzérmet zsebelhetett be.

címlapfotó: molvidi.hu

Olvasói sztorik