NB I

Horváth Ferenc világszenzációra készül a Fradi ellen

A szombathelyi tréner egyelőre nem tudja, hogy Király vagy Rózsa fog védeni Bödéék ellen.

Szeptember végén nevezte ki a Szombathelyi Haladás vezetősége a vezetőedzői posztra Horváth Ferencet, ám a másodosztályú Balmaz Kamilla Gyógyfürdőtől távozó trénerrel sem kezdte meg a felzárkózást az utolsó helyen álló vasi gárda.

A 45 éves vezetőedző mérlege eddig öt meccs öt vereség a szombathelyieknél, és a következő fordulóban sem ők a favoritok, hiszen a Rohonci útra az éllovas Ferencváros látogat, amely eddigi egyetlen vereségét egy 60 méterről kapura rúgott szabadrúgás okozta Felcsúton. És hogy mivel akarják meglepni a Fradit Horváth Ferencék? Ez is az NB I-ben történt: Premier League-klub figyelte Torghellét.

Az NB II-ben találtuk meg a legszebb magyar focistabarátnőt – FOTÓK
A gyönyörű modell nagyon népszerű a közösségi médiában.

Mi még nagyobb szenzációt szeretnénk, ezért 70-ről gyakoroljuk a szabadrúgásokat – nyilatkozta a Népszavának a tőle megszokott stílusban Horváth.

A Hali-edző hozzátette a Ferencváros legyőzése olyan lenne, mint egy hollywoodi sikersztori, több fordulón keresztül kitartó lendületet adna a csapatának. Horváth Ferenc azt is elmondta, egyelőre még nem döntötte el, hogy Király Gábor vagy Rózsa Dániel fog védeni.

címlapfotó: ujpestfc.hu

Olvasói sztorik