Válogatott

Az észt kapitány nehéz mérkőzésre számít a magyar válogatott ellen

Martin Reim egy játékost külön ki is emelt.

Az észt labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya nehéz találkozóra számít a magyarok ellen hétfőn este a Nemzetek Ligájában. Martin Reim az MTI érdeklődésére kiemelte, ugyanúgy készültek a tallinni találkozóra, mint az előző három forduló összecsapásaira, amikor a finnektől Tallinnban és Turkuban, míg a görögöktől saját közönségük előtt kaptak ki.

Mindháromszor 1-0-ra vesztettünk. A legnagyobb gond, hogy nem tudtunk betalálni, hiszen aki nem szerez gólt, nem tud nyerni – fejtette ki a nemzeti együttest 2016 óta irányító szakvezető. Újabb nehéz mérkőzés vár ránk, hiszen a magyarok csapatként jók. Nincsenek szupersztárjaik, a többiek közül nagyon kiemelkedő egyéniségeik, de vannak jó játékosaik, mint Sallai Roland – hangsúlyozta a 47 éves kapitány.

Reim arra is rámutatott: amennyiben kikapnak, úgy kiesnek a C osztály 2. csoportjából, míg a magyarok ebben az esetben már nyugodtan tekinthetnek előre.

A találkozó hétfőn magyar idő szerint 20.45 órakor kezdődik a török Halis Özkahya sípjelére az A. Le Coq Arenában, a magyar csapat várható kezdőjéről pedig nehéz eldönteni, hogy zseniális vagy netán őrültség-e.

Címlapkép: VI Images via Getty Images

Olvasói sztorik