Magyar foci

Zseniális vagy őrültség Marco Rossi tallinni kezdőcsapata?

A jelszó egyértelmű: győzni kell!

A magyar válogatott szombat délelőtt két csoportban tréningezett Athénban: azok a játékosok, akik kezdők voltak a görögök elleni mérkőzésen, regeneráló edzésen vettek részt, a többiek viszont a csapat szállásához közeli pályán teljes értékű edzésmunkát végeztek. A pénteken debütáló új fiú nagyot húzott élete első magyar válogatott mérkőzésén: látni kell!

A piros-fehér-zöld együttes ezúttal nem Budapestre utazott, hanem egyből az észt fővárosba, hogy minél kevesebbet kelljen utaznia a két összecsapás között. Ugyan az Észtország elleni találkozón Fiola Attila nem léphet pályára sárgalapos eltiltás miatt, ennek ellenére természetesen ő is a kerettel tartott.

Ahogy arról beszámoltunk, a magyar válogatottnak nincs választási lehetősége, nyernie kell hétfő este (20.45, tv: M4 Sport). A Rangadó helyszínen tartózkodó munkatársa szerint Marco Rossi vélhetően ebben a felállásban küldi pályára az eddigieknél vélhetően valamelyest támadóbb csapatát az észtek ellen.

A magyar válogatott várható kezdőcsapata

Gulácsi – Lovrencsics G., Orbán, Kádár, Bese – Kleinheisler, Nagy Á., Kovács I. – Németh, Szalai, Sallai

Fiola helyén Bese szerepelhet, az őt pozícióját Lovrencsics Gergő veheti át. Könnyen lehet, hogy az olasz szakvezető a középpályán és a támadósorban is változtat, nem lenne nagy meglepetés a székesfehérvári Kovács István és a görögök elleni második összecsapáson ugyancsak csereként érkező Németh Krisztián csapatba állítása.

Nyitókép: Szirtesi Lászlo/Getty Images

Olvasói sztorik