Válogatott

Orbán külön gyakorolta a Himnuszt a görögök elleni meccs előtt

A magyar válogatott védője azt mondja, több bátorság kell.

A görögök elleni 1-0-s vereséget követően is pozitívan nyilatkozott a magyar válogatottról Marco Rossi szövetségi kapitány, és a játékvezetőről is elmondta véleményét – Nagy Ádám pedig a szurkolókhoz szólt a Nemzetek Ligája-vereség után.

Mint ismert, a mieink végig egyenrangú ellenfelei voltak a görögöknek péntek este, azonban egy védelmi hiba megpecsételte a sorsunkat – Willi Orbán, a válogatott újonc védője szorított helyzetben rosszul szabadított fel, majd mellőle fejeltek gólt. A meccs után ő is nyilatkozott az M4 Sportnak.

Nagyon örültem, hogy először játszhattam a magyar nemzeti csapatban. Jól kezdtük a találkozót, kicsit a bátorság hiányzott, elől nem voltunk elég határozottak, de javulhatunk még, különösen támadásban. Meglátásom szerint a védelmünk rendben volt, kevés helyet hagytunk a görögöknek, de egy alkalommal hibáztunk, gólt is kaptunk a beadásból. A jövőben nagyobb önbizalomra van szükség, a játékunk minősége rendben van, de több bátorság kell

– nyilatkozta Willi Orbán, aki azt is elárulta: többször meghallgatta a Himnuszt a meccs előtt, hogy a csapattal együtt tudja énekelni.

Kiemelt kép: mlsz.hu

Olvasói sztorik