Válogatott

„Ha Benny Hill élne, beperelne minket!” – elképesztő népharag zúdul Leekensre

A mostani minden idők leggyengébb válogatottja?

Megírtuk: a magyar válogatott 2-1-re kikapott Ausztráliától a Groupama Arénában felkészülési mérkőzésen. Az újabb nyeretlen meccs és az eddig nulla eredményt felmutató Georges Leekens szövetségi kapitány érdekes nyilatkozata ismét nagy felháborodást váltott ki a magyar drukkerek között. Összeállításunkban a Rangadó.hu hozzászólásaiból válogattunk.

Urbán ezúttal Leekensnek és Csányinak szólt be durván
Urbán Flórián az ausztrálok elleni vereség után Leekensnek és Csányinak szólt be.

Ennyi pénzt ilyen munkának nevezett valamiért a világon sehol nem kap, csak nálunk. Ide sem szabadott volna hozni. Ha nem küldtük el, és nem fogják, nyugdíjas koráig marad. De már lassan senkit nem érdekel ez a magyar focinak nevezett undormány.

El kell zavarni minél előbb, de még azt is, aki szerződtette!!!

GO HOME LEEKENS!!!

Itt a megye kettőbe tehetségesebb edzők vannak, bár ezt a bohócot nem nehéz átlépni. Szégyen a Csányi csapata az egész országra nézve.

Imádom a focit de amit évek óta látok az maga a tragédia. Most takarítom a tv mert méregből leköptem. Bocs.

Ha Benny Hill élne olyan pert akasztana a szerzői jogok megsértése miatt ránk, hogy el kéne adni a Molt, az OTP-t és az Opimust is, hogy kifizessük a büntit.

Nekünk már csak olyan ellenfelet szabad választani, akinek játékosai csak pihenővel tudnak öt métert futni és még soha nem láttak focilabdát.

Takarodj haza te barom mit akarsz ezekkel az ökrökkel csak lejárassátok az országot jobban mind ahogy le van.

Mi szükségünk van nekünk erre az állandó égésre, nem lenne jobb ezeknek a nagy tudású focistáinknak mondjuk a tehenészetben el helyezkedni és szart lapátolni?

Az ausztrálok kiröhögtek minket.Hazai pályán így játszani,szégyen.Ennél az is jobb lett volna, Storck marad. Kikapni egyébként magyar edzővel is tudnánk. Minden idők leggyengébb válogatottja.

Mi a büdös francnak kell nekünk futballválogatott? Meglennénk nélkülük is. Volna jó színvonalu oktatás meg egészségügy és nem foglalkoznánk ezzel a sok bohóccal.

Van még lejjebb?? Meg kéne szüntetni a magyar focit egy időre és utána alulról kezdeni az egészet!

címlapfotó: mlsz.hu

Olvasói sztorik