Válogatott

Urbán ezúttal Leekensnek és Csányinak szólt be durván

Urbán Flórián az ausztrálok elleni vereség után Leekensnek és Csányinak szólt be.

Mint ismert, a magyar válogatott 2-1-re kikapott Ausztráliától a Groupama Arénában, így Georges Leekens szövetségi kapitány kinevezése óta három vereséget és csupán egy döntetlent tud felmutatni a nemzeti együttes. A szombati meccs után kifejtette véleményét a magyar foci megmondóembere, a korábbi 41-szeres magyar válogatott Urbán Flórián is.

„A Pintér-csapatot kitöröltem, és az Egervári-csapatra építettem”
Dárdai Pál is elmondta véleményét a mostani magyar válogatottról.

Sporttársaim az Úrban!
Majdnem újabb sikert aratott a magyar válogatott! Illetve majdnem ki tudtak az aranylábú fiúk harcolni egy értékes döntetlent, de sajnos nem. Az a fránya labda megint megviccelte hazánk legjobbjait!
Hála a Mindenhatónak, sikerült megszerezni szövetségi kapitánynak egy újabb balfaszt… Ez a Leekens nevű “fiatalember” a Kiegyezés táján ért el utoljára eredményt a futballban. Azóta csak visszafelé fejlődött.
Minden tiszteletem Csányi úré, minden bizonnyal Európa egyik legjobb bankára. Az is helyénvaló, hogy a labdarúgó szövetség élén egy menedzser típusú ember álljon. De az nekem nem megy a fejembe, hogy a tisztelt elnök úr egy rakás hozzánemértő, pénzhajhász tulokkal veteti magát körbe, akik magukat tanácsadónak és szakembernek tartja, akik nemhogy segíteni nem tudnak, hanem inkább ártanak a futballnak…
Elnök úr, ezzel a brigáddal nemhogy az Eb-re nem fog kijutni a válogatott, hanem a Pajtás Kupára sem…

– írta a Facebookon Urbán Flórián.

Olvasói sztorik