Válogatott

Nem örül neki, de elfogadja az újabb vereséget Leekens

Még mindig nyeretlen a magyar válogatottal.

Mint ismert, 2-1-es vereséget szenvedett Ausztráliától a magyar válogatott a Groupama Arénában, így Georges Leekens irányításával továbbra is nyeretlen a nemzeti együttes. A belga szövetségi kapitány a következőképp értékelte az újabb vereséget.

Dibusz akkora potyagólt kapott, hogy Karius a receptért könyörög - VIDEÓ
A Liverpool kapusa nagy hatással volt a magyar válogatott kapusára.

Jól teljesítettünk, az első félidő után két-három góllal kellett volna vezetnünk. Aztán tudtuk, hogy lesz sok változtatás és sok mindenkit fogok kipróbálni, a végén pedig jött az öngól, ami balszerencse. Szerintem a teljesítmény jó volt, és ne felejtsük el, hogy Ausztrália ellen futballoztunk, az ausztráloknak sok gondjuk volt velünk. Ha így teljesít a csapat, akkor nem mondom, hogy boldog vagyok a vereséggel, de el tudom azt fogadni.

– kezdte a szövetségi kapitány, aki szerint léptünk előre az előző meccsekhez képest.

A középpályán sokkal nagyobb lett az egyensúlyunk, irányítottuk a meccset, nem sok lehetőséget engedtünk az ellenfélnek. Pechesek voltunk, mert a befejezéseink nem jöttek össze. A második félidőben sokat cseréltünk, ott voltak talán problémák, de a végén megint rendben voltunk. Kicsi hibákat azért elkövettünk, ami kellett ahhoz, hogy ilyen eredmény szülessen. Azonban nem az eredmény a fontos, hanem hogy miképp reagálunk. Fontos mérkőzés volt, hogy tanuljunk belőle, és szerintem az egyensúly a középpályán sokkal jobb volt. Sallai Roland remekül játszott, neki jó meccse volt. 

Olvasói sztorik