Válogatott

Ezzel a kerettel vágnánk neki az Európa-bajnokságnak

Szavazott a Rangadó.hu, kik legyenek ott a jövő nyári franciaországi tornán.

Kapcsolódó cikkek

Mióta a magyar válogatott a norvégok elleni kettős győzelemmel kijutott az Európa-bajnokságra, két nagy kérdés foglalkoztatja a társadalmat. Az egyik, hogy milyen csoportba kerülünk, amire azóta már választ is kaptunk, a másik pedig, hogy milyen kerettel indulunk neki a Franciaországban megrendezésre kerülő kontinenstornának. Ennek apropóján a Rangadó.hu szerkesztősége összeállította saját, huszonhárom főből álló keretét.

A tíz szavazóból mindannyian a keretbe várjuk Bogdán Ádámot, Fiola Attilát, Guzmics Richárdot, Kádár Tamást, Elek Ákost, Nagy Ádámot, Dzsudzsák Balázst, Lovrencsics Gergőt, Szalai Ádámot és Nikolics Nemanját.

Szintén stabil helye van Király Gábornak, Juhász Rolandnak, Gera Zoltánnak, Kleinheisler Lászlónak és Németh Krisztiánnak, akik egyenként kilenc voksot gyűjtöttek be tőlünk. Nyolc szavazat érkezett a két volt győrire, Priskin Tamásra és Lang Ádámra. A pótselejtezőből kimaradó Tőzsér Dániel mellett Stieber Zoltán és meglepetésre Böde Dániel neve mellett is a hetes szám szerepel. Bekerült még három ferencvárosi: Leandro és Dibusz Dénes hat-hat, illetve Pintér Ádám öt vokssal.

A Rangadó.hu 23 fős kerete az Európa-bajnokságra:

Kapusok: Bogdán Ádám, Király Gábor, Dibusz Dénes

Védők: Guzmics Richárd, Fiola Attila, Kádár Tamás, Juhász Roland, Lang Ádám, Leandro, Pintér Ádám

Középpályások: Nagy Ádám, Elek Ákos, Dzsudzsák Balázs, Lovrencsics Gergő, Gera Zoltán, Kleinheisler László, Tőzsér Dániel, Stieber Zoltán

Csatárok: Szalai Ádám, Nikolics Nemanja, Németh Krisztián, Priskin Tamás, Böde Dániel

Olvasói sztorik