Válogatott

Storck: csak ne kapjunk gólt!

A szövetségi kapitány örülne, ha a magyar válogatott gólt szerezne Norvégiában, de a legfontosabb az, hogy ne kapjon.

Kapcsolódó cikkek

A német edző a szerda délelőtti elutazás előtt a ferihegyi repülőtéren elmondta: csapatának sok ideje volt, ezért megfelelően fel tudott készülni a csütörtökön 20.45-től, Oslóban rendezendő találkozóra.

– Rendkívül elszántak vagyunk, és nagyon várjuk a holnap estét. Minden játékosunk a norvégokra koncentrál, mentálisan és taktikailag is jó úton járunk. Mindannyian nagyon optimisták és elszántak, átérzik, hogy történelmi jelentőségű meccsek előtt állnak.

Storck úgy véli: mindkét csapat számára nagyszerű hír, hogy Oslóban is telt ház lesz, hiszen ilyen közegben még jobb teljesítményre lehetnek képesek a játékosok.

– Biztosan fantasztikus lesz a hangulat, ahogyan vasárnap Budapesten is. Arra számítunk, hogy a norvégok támadni fognak, igyekeznek nyomás alatt tartani minket, és törekedni fognak a gólszerzésre. De mi tudjuk ezt és készülünk rá. Alaposan meg kell szerveznünk a védekezésünket, eleinte nem szabad kockáztatnunk. Az idegenben szerzett gól duplán számít egy ilyen párharcban, de a legfontosabb az, hogy lehetőleg egyet se kapjunk – vélekedett a magyar válogatott szövetségi kapitánya.

Olvasói sztorik