Törökország

Sérülések nehezítik a DVSC dolgát

A Slovácko elleni edzőmeccsen hárman sérültek meg; az egyik szombati mérkőzést le kellett fújni.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A szerdai, Slovácko elleni edzőmérkőzésen Verpecz István és Lázár Pál térdsérülést szenvedett, és René Mihelicnek is idő előtt kellett elhagynia a pályát egy kemény ütközés után.

Bár szerencsére egyikük sérülése sem súlyos, de az biztos, hogy a kapus és a jobbhátvéd nem játszik szombaton, a szakmai stáb ugyanis úgy ítélte meg, nem érdemes kockáztatni – írja a klub honlapja.

A szlovén középpályás játékára van esély, szombaton dől el, pályára tud-e lépni. Kérdéses még Vadnai Dániel szereplése, mert ő megbetegedett. A kéztörést szenvedett Ludánszki Bence szintén nem játszik szombaton.

FRISS:

Mint arról korábban szó volt, szombaton két meccset játszott volna a csapat. Mivel a Loki 23 mezőnyjátékossal utazott el, a hiányzók miatt a szakmai stáb nem tudott volna két csapatra való játékost pályára küldeni, ezért az a döntés született, hogy lemondják az egyik találkozót a kazah Ordabasi ellen – mint kiderült, a négy sérült, és a beteg Vadnai mellett Berdó Péter és Wittrédi Dávid sem teljesen egészséges.

A DVSC-TEVA tehát szombaton csak egy mérkőzést játszik, méghozzá a Spartak Trnava ellen, magyar idő szerint 14 órakor.

Olvasói sztorik