Törökország

Újra edzett a Ferencváros

A szerdai szabadnapot követően csütörtökön újra két tréning várt a zöld-fehérek játékosaira.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Szerda délután csapatépítő programon vett részt a Ferencváros csapata, de csütörtökön már újra a munkáé volt a főszerep a törökországi edzőtáborban. A pihenőnap érezhetően jót tett a játékosoknak, a felkészülés feszített tempójában már nem csak fizikailag, hanem fejben is kezdtek fáradni, de ma megint a megszokott koncentrációval és energiával végezték a gyakorlatokat – írja a fradi.hu.

A csapat passzgyakorlatokkal kezdte a tréninget, majd a szakmai stáb a támadókat és a védőket különválasztotta. Az egyik térfélen a középpályások és a csatárok a támadásvezetést, a másikon a védők a labdakihozatalt gyakorolták. Ezt követően egy kisebb pályát alakítottak ki, ahol egymás ellen játszottak a labdarúgók. Az iramjáték során egy percig sem volt pihenő, így bár a labdáé és a játéké volt a főszerep, de a megkapták a szükséges fizikai terhelést is a játékosok.

A folytatásban Bali Péter erőnléti edző különvonult a középpályásokkal, míg a keret többi tagja további passzgyakorlatokat, és kapura lövéseket gyakorolt. A feladatok változatosak, és élvezetések, ugyanakkor megterhelőek voltak. Ha ez nem lett volna elég, levezetésképpen félpályás sprintek következtek, majd a csapatra délután újabb tréning várt.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik