Törökország

Vasárnap is energikusan edzett a Fradi

Az uszoda és a szauna után ismét az edzőpályát vették birtokba a zöld-fehérek.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Szombat délelőtt Thomas Doll pörgős edzést tartott a Ferencváros keretének Törökországban, így a délutáni, Bohemians Praha elleni mérkőzésen nem mozogtak túl könnyen a játékosok. Ennek ellenére a többször is látványos támadásokat vezettek, négy gólt szereztek, és végül nagyon magabiztosan nyerték meg felkészülési mérkőzésüket a cseh élvonalbeli riválissal szemben (4-2).

A szombat este csendesen telt, a játékosok hamar nyugovóra tértek, vasárnap délelőtt azonban már ismét nagyon energikusak voltak. A megszokott reggeli átmozgatás után reggelizni mentek, majd az uszodában folytatták a napot. Mindenkinek jól esett megmozgatnia magát a vízben, ahol jó hangulatban zajlott a délelőtti edzés. Az úszás után szauna következett.

Te, vagy én?

A Fradinál játékra invitálták a labdarúgókat, de ezúttal nem arra voltak kíváncsiak, hogy mit gondolnak a futballról, vagy mik a céljaik a tavaszi szezonban, hanem arra, hogy milyen emberek. Ki a szorgalmasabb? Ki a nagyobb nőcsábász? Ki lesz jobb férj? Dibusz Dénes és Ugrai Roland, valamint Böde Dániel és Nagy Dominik válaszolt!

Vasárnap délután a szálloda mellett található edzőpályára mentek gyakorolni a zöld-fehérek, akik passzolós, a beadásokat előtérbe helyező feladatokkal kezdtek. Az edzést többször is megállította Thomas Doll, aki a játékosoknak pontosan elmagyarázta, mit vár el tőlük egy-egy szituációban.

A vezetőedző remek pedagógiai érzékét mutatja, hogy az ilyen játékmegállások után a labdarúgók mindig tökéletesen végrehajtották, amit kért tőlük. Ezt követően nagyobb területen kétkapus játék következett, ahol szintén előfordultak szép befejezések. A szakmai stáb ezután szűkítette a játékterületet, így kemény összecsapások alakultak ki, és újabb szép támadásokat is kibontakoztak. A tréninget könnyed futás zárta le.

Hétfőn ismét két tréning vár a játékosokra, akik kedden újabb felkészülési meccset játszanak: a dán élvonalbeli IF Hobro lesz az ellenfelünk – írja a fradi.hu.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik