Törökország

Fradi: munka és csapatépítés

Eltelt a Ferencváros első teljes napja Törökországban, és megérkezett az ecuadori Cristian Ramírez is.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Szerda este érkezett meg a Fradi a törökországi Antalyába, így a csütörtöki nap volt az első, amelyet teljes egészében ott töltött a keret. Két edzés, játékos feladatok, nyilatkozatok, új játékos érkezése – ezeket tartalmazza az alábbi videónk.

Csütörtök délután az ecuadori válogatott Cristian Ramírez is csatlakozott a többiekhez, és pénteken bekapcsolódik a közös munkába.

– Nagyon örülök, hogy ilyen hamar a többiek után tudtam utazni Törökországba, hálás vagyok ezért a klubnak. A repülőút ugyan nem volt rövid, de már hozzászoktam, hiszen Ecuadorból Európába tizenkét óráig tart az út – fogalmazott megérkezését követően Ramírez a fradi.hu oldalon. – Thomas Doll, és a csapattársaim is nagyon kedvesen fogadtak. Ez jólesik, mivel az én felfogásom szerint ezen a napon az új családomhoz csatlakoztam. Igyekszem minél hamarabb beilleszkedni a csapatba, és próbálok minél többet megtudni a klubról: megtanultam a Fradi-kézfogást, és mivel imádom a derbiket, már azt is tudom, hogy az Újpest elleni lesz a szezon legfontosabb összecsapása. Várom a közös munkát, hiszen most már rajtam a sor, bizonyítanom kell, hogy érdemes volt szerződtetnie a Ferencvárosnak.

Olvasói sztorik