Törökország

Fradi, a kulisszák mögött

VIDEÓ: Jova Levente vezeti körbe a szurkolókat a csapat szálláshelyén.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Pénteken már a második teljes napját kezdte meg a Fradi a törökországi edzőtáborban. Az alábbi videóban az látható, hogyan indul egy nap Antalyában. Ehhez pedig a 23. születésnapját ünneplő Jova Levente nyújt segítséget, aki a valóban minden igényt kielégítő hotelben is körbevezeti a nézőket. Megtudhatjuk azt is, ki milyen ajándékot készített a kapusnak.

A Győri ETO csapatától három héttel ezelőtt érkező Varga Roland is megszólalt pénteken. Törökországban is keményen készül, hogy gólerős formában várja a tavaszt. Két felkészülési mérkőzésen már háromszor volt eredményes, Antalyában pedig a kemény tréningeknek köszönhetően tovább élesedik a formája.

Taktikai gyakorlás és közös játék volt a program a Fradi játékosai számára a törökországi edzőtábor harmadik napjának délutánján. A gyakorlást igazi futballidőben végezték el a játékosok, és mivel a pályák kiváló minőségűek, ezért minden feltétel adott volt a munkához.

Az FTC rutinos, 59-szeres válogatott játékosa, Hajnal Tamás példaértékű szorgalommal végez minden gyakorlatot az edzés első percétől kezdve az utolsóig.

– Szerencsére csak pozitív dolgokat tudok elmondani, igaz ez a fizikai állapotomra is. Jól érzem magam, jó edzéseken veszünk részt, megkapjuk azt a terhelést, ami ilyenkor kell. Várom a holnapi mérkőzést, jó teszt lesz – utalt a játékosunk a szombati, Bohemians Praha elleni felkészülési meccsre, amely magyar idő szerint 14 órakor kezdődik – írja a fradi.hu.

Olvasói sztorik