Törökország

Edzésen is rajzolni kell

Horváth Ferenc szerint rengeteg helyzetet kidolgoznak a győriek, de ahhoz képest viszonylag kevés gólt rúgnak.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Még nagyobb koncentrációt kér az edzéseken Horváth Ferenc, és még nagyobb odafigyelést a helyzetek kihasználásánál. Tulajdonképpen ez az, amin a leginkább javítani szeretne a mérkőzéseken a szakvezetés, és ehhez a tréningen is megfelelően kell teljesíteni.

– Dalnoki Jenő bácsinak volt egy nagyon jó mondása, hogy aki hét közben csak firkál, az hétvégén sem fog tudni rajzolni. Most már figyelni kell a befejezésekre is, mert rengeteg helyzetet kidolgozunk, de ahhoz képest viszonylag kevés gólt rúgunk. Most már számon fogom kérni azt is, hogy edzéseken is ugyanúgy befejezzenek minden támadást, és akkor ez majd a mérkőzéseken is vissza fog köszönni, remélhetőleg – mondta a klub honlapjának adott videóinterjúban a Törökországban edzőtáborozó Győri ETO edzője, Horváth Ferenc.

Koltai Tamás bokájában részleges szalagszakadás van, ezért haza kellett utaznia, Marián Had hasfalsérülése pedig a vártnál makacsabbnak bizonyult. Róluk is beszélt a vezetőedző.

– Elég sokan vagyunk, tehát létszámbeli problémánk nincs, de nagyon sajnálom, hogy a válogatottnál Koltai Tamás megsérült, hiszen számítottam volna rá. Marián Had is nagyon érdekes lehet, hiszen egy ballábas belsővédő kuriózumnak számít, a taktikai repertoárban sok mindent megkönnyített volna. Remélem, hamarosan ő is elkezdhet edzeni, és az ő játékára is számíthatunk – mondta Horváth Ferenc.

Olvasói sztorik