Törökország

Megsérült két győri játékos

Marián Had nem játszhat a keddi edzőmeccseken, Rok Kronaveter valószínűleg igen.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Dr. Ágh László csapatorvos a Győri ETO honlapján elmondta, hogy Koltai Tamás rendben hazaért Magyarországra, az MR-vizsgálat pedig részleges szalagszakadást állapított meg a jobb bokában. A fizioterápiát és a gyógytornát már hétfőn megkezdheti a klub rehabilitációs központjában, és csak körülbelül két hétig kell távol maradnia az edzésektől.

Marián Had néhány napja külön készül, hasizomsérülése a vártnál makacsabbnak bizonyult, így kedden biztosan nem lép pályára egyik felkészülési mérkőzésen sem. A szállodában külön edzéseket végez, folyamatos kezeléseket kap, állapota javul.

Rok Kronaveter a délelőtti edzésen ismét ütést kapott lábszárának annak a pontjára, ahol már néhány nappal korábbi sérülése során bevérzés alakult ki. Enyhe fájdalmai vannak, amit jegelnek, és talán játszani tud majd a kedd délutáni edzőmeccsek valamelyikén.

Fontos az edzés és a pihenés arányának helyes megválasztása, és a regenerációra is nagy hangsúlyt fektet a csapatunk szakmai stábja – erről beszélt Ille Solé Jordi erőnléti tréner.

Olvasói sztorik