Törökország

Négygólos győri döntetlen

Kétszer vezetett a bajnokcsapat, de a szerb Radnicski Kragujevac mindkétszer egyenlített.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A bajnoki címvédő Győri ETO a szerb élvonal 12. helyén álló Radnicski Kragujevac ellen játszotta első törökországi felkészülési mérkőzését.

A kemény, harcos meccsen az első órában végig a magyar csapat akarata érvényesült, a szerbek próbáltak kibontakozni, de igazán komoly helyzetig nem jutottak. A vezetőgól a nyolcadik percben esett, Völgyi szabadrúgását Kamber csúsztatta a hálóba (1-0). Az ETO előtt ezután is több lehetőség adódott, hogy növelje az előnyt, de ezek kimaradtak, ellenben a Kraguljevac az első helyzetét gólra váltotta (1-1).

A folytatásban is élénkebb volt az ETO, és a Radnicski bátrabb támadójátéka miatt több lehetősége is adódott, így újra sikerült megszerezni a vezetést, Marek Strestík lépett ki a védők között, és 16 méterről a hálóba lőtt (2-1). Ezután Lubos Kamenár percei következtek, aki két remek védés után a harmadikat már nem tudta bemutatni, egy beívelt szabadrúgást felejt a hálóba az ellenfél, így végül döntetlen lett a meccs (2-2).

Az utolsó percekben némiképp meglepetésre a játékvezető második sárga lappal kiállította Martínezt. Ketten ugrottak fel fejelni, és szabálytalanságot vélt felfedezni a bíró, ezért villant a lap – tudósít az ETO honlapja.

Nemzetközi felkészülési mérkőzés

Győri ETO – FK Radnicski Kragujevac (szerb) 2-2 (1-0)

Törökország

Győr: Kamenár – Wolfe, Lipták, Lang, Völgyi (Dinjar, 60.) – Kamber, Kalmár (Kronaveterm 60.), Pátkai (Illés, 75.) – Dudás (Martinez, 60.), Burgos (Strestík, 60.), Andrics (Varga R., 60.). Edző: Horváth Ferenc

Győri gólszerzők: Kamber (8.), Strestík (70.)

Olvasói sztorik