Törökország

Szivics: állandó probléma a játékvezetés

A Diósgyőr edzője szerint nevetséges tizenegyeseket ítéltek ellenük. Miniinterjú fotóval és videóval!

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Péntek délután a Diósgyőr a kazah FC Asztana ellen játszott edzőmérkőzést a Larában található Mardan-stadionban. A borsodiak olykor tetszetős játékot produkáltak, ám ez sem ért győzelmet. A játékvezető három vitatható tizenegyes is befújt a meccsen. Nem csoda, hogy Tomiszlav Szivics vezetőedző nem ment el szó nélkül az eset mellett.

– Nagyon erős ellenfél volt, de ezt mi magunk kértük. Így tudjuk pontosan felmérni, hogy pillanatnyilag hol tartunk. Az első félidő nagyon rendben volt, a negyvenötödik percben kaptunk egy elkerülhető gólt. Ami ezután történt, azt nem szeretném kommentálni. Jelen pillanatban az ellenfelünk erősebb, frissebb volt – mondta Tomiszlav Szivics a Rangadó.hu helyszíni tudósítójának.

– A tizenegyesek rányomták bélyegüket a meccsre?
– Mindenféleképpen. Nevettem az egészen, a második ellenünk befújt büntetőre nincs jobb szó: nevetség kategória volt. De már megszoktuk, hogy ilyen bírók vannak, amikor idejövünk.

– Ez állandó probléma itt Törökországban?
– Nem szépítem, az. Remélem, ezt valaki nézte, nemcsak én…

– Visszatérve a csapatra: azt kapta amit várt?

– Mi tompánk voltunk, de hát nem csoda mert tesszük a dolgunkat. Csütörtökön például két kemény edzésünk volt. Tudjuk, mit csinálunk, és annak ellenére, hogy nem vagyunk frissek, láttam, amit szerettem volna. Rendben mennek a dolgok, és amire válaszokat vártam a mai meccsen, azokat megkaptam.

Olvasói sztorik