Törökország

Nem tervez sorcserét az Újpest edzője

Napsütés és kiváló körülmények várták Nebojsa Vignjevics csapatát.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az újpesti játékosok és a szakmai stáb tagjainak legnagyobb örömére Belekben semmi szükség nem volt a szombati, Dunaújváros elleni edzőmérkőzésen még nagy számban használt nyakmelegítőkre, kesztyűkre és sapkákra, hiszen az esős érkezés után az edzésen már napsütés fogadta a csapatot.

Hétfő este csatlakozott a kerethez a montenegrói U21-es válogatott középpályás, Nebojsa Koszovics, szerdán pedig megérkezett a 23 éves belga belsővédő, Jonathan Heris is.

Szerda délután a kazah élvonalban szereplő Ordabasy lesz az újpestiek ellenfele. Nebojsa Vignjevics vezetőedző ezúttal nem tervez sorcserét a szünetben, és kíváncsi arra, hogy erősebb gárdák ellen mire képesek a keret tagjai.

– Amióta itt vagyunk, nem végzünk annyi erőnléti munkát, már többet dolgozunk a taktikai és technikai dolgokon. A körülményekkel minden rendben, és a következő napokban erős külföldi gárdák ellen mérhetjük le, hogy hol tartunk. A meccs előtt még edzést tartunk, délután pedig a kezdők nagyjából hatvan percet kapnak majd, tehát ezúttal nem lesz sorcsere a szünetben – mondta a klub honlapján a vezetőedző.

Olvasói sztorik