Törökország

Megsérült a Fradi-kapus ujja

Három edzés várt a Ferencváros csapatára a török edzőtáborban vasárnap.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A játékosok délelőtt és délután is az edzőpályák felé vették az irányt, a két tréning között pedig az edzőteremben erősítettek. A munka ezzel azonban még nem ért véget számukra, hiszen a vacsorát követően Thomas Doll másfél órás taktikai értekezletet tartott.

Az első nap eseményeiről, és a közelmúltbeli sérüléséről Jova Levente a FradiMédia videójában számolt be.

– Sajnos történt egy baleset az ujjammal: belefúródott a földbe, de már szebb, és folyamatosan kezelik, az edzésen pedig leragasztjuk. Minden erőmmel azon leszek, hogy százszázalékosan tudjak edzeni, de hazudnék, ha azt mondanám, hogy fájdalommentes. Kemények az edzések, de a körülmények jók. Sajnos esik az eső, de legalább nem a hó, úgyhogy folyamatosan keressük a pozitívumokat – mondta Jova Levente.

A válogatott bő keretébe is meghívott fiatal csatár, Holman Dávid a német vezetőedző taktikai elvárásairól is mesélt.

– Nagyon jól érzem magam, minden adott ahhoz, hogy nagyon jó felkészülést csináljunk. A pálya adott, a szállodában pedig mindent megkapunk, amire szükségünk van. Ha így folytatjuk tovább, nagyon jó lesz ez a két hét. Minden percben együtt vagyunk, és a csapategység miatt nagyon nagy szükség van erre. Legfőképpen ez az, ami össze fog minket kovácsolni, hiszen minden időt együtt töltünk, és szoros kapcsolatok alakulnak ki. Nagyon szimpatikus, hogy próbálja a labdatartós passzjátékot ránk erőltetni Thomas Doll – mondta Holman Dávid.

Olvasói sztorik